Advocaat Papendrecht

Zoek jij een goede advocaat Papendrecht?

Van Arkel Familierecht helpt jou bij het respectvol uit elkaar gaan bij een scheiding. Wanneer mediation niet geschikt is, vertegenwoordigen wij graag jouw belang bij een eenzijdig traject of collaborative divorce (ook wel overlegscheiden genoemd). Bij deze laatste aanpak wordt de relatie niet verder verslechterd doordat de gesprekken op een respectvolle wijze plaatsvinden onder begeleiding van een coach.

Als advocaat Papendrecht zijn wij gespecialiseerd op het gebied van scheiden, overlegscheiden, mediation en scheiden als ondernemer.

Soms is mediation of collaborative divorce niet de manier die bij jou of jouw (ex)partner past. Dan kan gekozen worden voor de klassieke manier waarbij ieder een eigen advocaat (familierecht advocaat) heeft. Eerst wordt getracht een regeling in onderling overleg tot stand te brengen. De zaken die niet via overleg kunnen worden geregeld, worden aan de rechter voorgelegd. Het kan namelijk dat jullie het bijvoorbeeld wel eens worden over het ouderschapsplan, maar niet over de alimentatie. Je krijgt juridisch advies van familierecht advocaat Wampie van Arkel over de haalbaarheid van jouw standpunten.

“Het team van Van Arkel Familierecht motiveert de cliënt graag om te kiezen voor een constructieve aanpak. Van Arkel Familierecht, mijn advocaat Papendrecht.”

Van Arkel Familierecht onderscheidt zich door oog te hebben voor alle aspecten die bij een scheiding komen kijken, zowel voor het emotionele, financiële als het juridische. Wij zijn juridisch hoog gespecialiseerd en tevens deskundig op het gebied van het faciliteren van constructieve communicatie in scheidingssituaties.

Als jij jouw scheiding zorgvuldig en respectvol wilt regelen en een werkbare situatie met jouw (aanstaande) ex wilt creëren als collega-ouder, dan ben je bij Van Arkel Familierecht aan het juiste adres.

Ook voor het maken van afspraken bij een (door)start van een samenwoning/huwelijk en bij het vormen van een samengesteld gezin ben je van harte welkom bij ons.

Wil je meer weten, bel gerust via 078 – 620 87 34 of stel je vraag via het contactformulier.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.