,

Van Arkel Familierecht biedt nu ook workshops aan!

Workshop Loskomen van je Ex
Het wordt vaak zo makkelijk gezegd: “Je moet je ex gewoon loslaten.” Je wilt niets liever, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Want zo makkelijk is het allemaal niet. Toch is het niet onmogelijk! Wil jij eindelijk weer vrij zijn en loskomen van je ex? Meld je dan nu aan voor deze workshop.

 

Workshop Neem de Regie over je Eigen Financiën
Geld oefent bewust en onbewust een grote invloed uit op veel onderdelen van je leven en de financiële keuzes die je maakt. Meestal gaan mensen met hun geld om op basis van normen, waarden en ervaringen uit hun verleden. Echter, geld is ook emotie en heeft veel met gevoel te maken. Hoe verhoud jij je tot geld en hoe kom jij tot financiële beslissingen? Hoe zorg jij ervoor dat jouw geld helpt bij het realiseren van je wensen en doelen? Is het een uitdaging voor je om jouw doel financieel gezien mogelijk te maken? Dan is deze workshop wat voor jou!

 

Praktische informatie
De workshop Loskomen van je Ex bestaat uit twee avonden en wordt gegeven op 8 en 22 november 2017. Deze workshop wordt gegeven door Margo Riphagen van Margo’s Creatieve Praktijk (www.margoscreatievepraktijk.nl). De kosten bedragen € 65,– voor twee avonden.

 

De workshop Neem de Regie over je Eigen Financiën wordt in twee middagen op 6 en 12 december van 13.30 tot 17.30 uur gegeven of in een hele dag op 19 december van 09.30 uur tot 17.30 uur. De investering in deze workshop bedraagt € 120,– ex. De workshop wordt gegeven door Monique Londema. Zij is onafhankelijk financieel planner en trainer (www.nlpa.nl).

 

De workshops vinden plaats op ons kantoor, gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht aan de Veldoven 53.

 

Inschrijven
Voor meer informatie over de workshops kun je terecht op onze website www.vanarkelfamilierecht.nl. Zijn deze workshops iets voor jou en wil je je inschrijven? Of heb je vragen? Neem dan nu contact met ons op via info@vafam.nl of 078-6208734. Vanzelfsprekend kun je ook direct contact opnemen met Margo via info@margoscreatievepraktijk.nl en 06-24111962 of met Monique via m.londema@nlpa.nl en 06-24635962.