De huidige situatie heeft ontzettend veel impact op iedereen. Logischerwijs krijgen wij veel vragen van onze cliënten hoe wij (en de rechtspraak) met deze situatie omgaan.

Aarzel je om een afspraak te maken of door te laten gaan? Wij begrijpen goed dat deze situatie voor jou wellicht extra vragen met zich meebrengt. Hoe gaat het nu allemaal verder? Wij kunnen je in ieder geval verzekeren dat wij alle geadviseerde voorzorgsmaatregelen om verdere verspreiding te voorkomen, naleven.

Waar mogelijk zullen wij digitaal werken. Zoals je van ons gewend bent, zijn wij gewoon van 09.00 tot 17.30 uur bereikbaar via telefoon, e-mail en videoconference (Zoom). Graag denken we met je mee in alternatieve mogelijkheden. Kennismakingsgesprekken of inhoudelijke besprekingen kunnen dan ook op deze wijze plaatsvinden. Ook in deze tijd staat Van Arkel Familierecht voor je klaar!

De rechtbanken hebben laten weten dat in principe alle zittingen vanaf dinsdag 17 maart (voorlopig) gecanceld zullen worden. Alleen bijzonder spoedeisende zaken zullen doorgaan. Uiteraard brengen we je zo spoedig mogelijk persoonlijk op de hoogte als er iets in jouw zaak speelt.

Als je vragen hebt, wil overleggen of een afspraak wenst in te plannen, zijn wij er voor je! We wensen iedereen sterkte in deze pittige tijden.