, ,

Cadeau voor alle gescheiden ouders

11-09-14 | Gratis online workshop ‘Leer kijken door de ogen van je kind’

Op vrijdag 12 september aanstaande, de Dag van de Scheiding, kunnen ouders zich gratis inschrijven voor de online workshop van Stichting Villa Pinedo ‘Leer kijken door de ogen van je kind’.

Villa Pinedo is dé plek voor kinderen met gescheiden ouders. Kinderen zijn bij Villa Pinedo de adviseurs van volwassenen. De stichting wil zoveel mogelijk gescheiden ouders bewust maken van wat een scheiding met kinderen doet en hoe ze hun kinderen voor, tijdens en na een echtscheiding kunnen begeleiden.

Online workshop

In deze zesweekse online workshop wordt elke week een ander thema behandeld. Deelnemers ontvangen wekelijks e-mails met filmpjes waarin kinderen openhartig vertellen over hun ervaringen met betrekking tot het thema, advies van een kindertherapeut en praktische oefeningen van gezinstherapeuten. Bij het volgen van de online workshop ontvangen ouders ook het e-boek ‘Aan alle gescheiden ouders’, geschreven door Marsha Pinedo, kindertherapeute en oprichtster van Stichting Villa Pinedo en Petra Vollinga, journaliste en auteur.

De oefeningen zullen ouders helpen om hun scheiding op de best mogelijke manier te regelen voor hun kind(eren). Dit geldt zowel tijdens als na de scheiding.

Gratis inschrijven voor de online workshop geldt alleen op de Dag van de Scheiding, daarna geldt de prijs van € 59,-. Inschrijven kan via de site van Villa Pinedo.