,

Gratis scheidingcheck op Dag van de Scheiding: vrijdag 8 september 2017!

De periode waarin je de beslissing neemt om te gaan scheiden is vaak chaotisch en emotioneel. We raden je dan ook aan om je goed te oriënteren. Het is namelijk voor alle partijen van belang om op een goede en respectvolle manier te scheiden, zeker als er kinderen bij betrokken. Des te eerder kan iedereen de draad weer oppakken.

Ons doel is mensen te begeleiden bij het respectvol uit elkaar gaan en zo een vechtscheiding voorkomen. Welke manier van scheiden bij je past, hangt van allerlei omstandigheden af. Bijvoorbeeld of jij en je ex nog goed kunnen communiceren, of er kinderen bij betrokken zijn, of er grote financiële belangen in het geding zijn, et cetera.

 

Dag van de Scheiding

De vele jaarlijkse scheidingen waren voor de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) aanleiding om een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het motto van de vFAS is ‘uit elkaar, met respect voor elkaar’. Een motto dat overeenkomt met onze visie en kernwaarden. Dit jaar vindt de Dag van de Scheiding op vrijdag 8 september plaats.

 

Afspraak

Tijdens de Dag van de Scheiding openen wij tussen 09.00 en 17.00 uur onze deuren voor het publiek. Iedereen kan, na het maken van een afspraak, gratis en vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken onze gespecialiseerde familierecht advocaat en scheidingsmediators. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Graag tot 9 september aanstaande!