,

Gratis scheidingcheck op Dag van de Scheiding: vrijdag 9 september 2016!

De periode waarin de beslissing tot (echt)scheiding wordt genomen is vaak chaotisch en emotioneel.

 

Het is dan belangrijk om je goed te oriënteren. Het is voor alle partijen van belang om op een goede en respectvolle manier te scheiden, zeker als er kinderen in het spel zijn. Des te eerder kan men de draad weer op pakken.

Bij Van Arkel Familierecht kunnen mensen op drie manieren scheiden, via mediation, collaborative divorce (overlegscheiden) of scheiden met ieder een eigen advocaat. Het doel van Van Arkel Familierecht is mensen te begeleiden bij het respectvol uit elkaar gaan en zo een vechtscheiding te voorkomen. Welke manier van scheiden bij je past, hangt van allerlei omstandigheden af. Bijvoorbeeld of jij en je ex nog goed kunnen communiceren, of er kinderen bij betrokken zijn, of er grote financiële belangen in het geding zijn, et cetera.

 

Dag van de Scheiding

De vele jaarlijkse scheidingen waren voor de vFAS (vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) aanleiding om een speciale dag in het leven te roepen waarop landelijk aandacht wordt gevraagd voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Het motto van de vFAS is ‘uit elkaar, met respect voor elkaar’. Een motto dat overeenkomt met onze visie en kernwaarden. Dit jaar vindt de Dag van de Scheiding op vrijdag 9 september plaats.

 

Afspraak

Gedurende de Dag van de Scheiding kan je bij ons langskomen voor een gratis en vrijblijvende scheidingscheck. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Graag tot 9 september aanstaande!