| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Huwelijkse voorwaarden

Huwelijkse voorwaarden roepen verschillende emoties en gevoelens op. Het is vaak verstandig om te kiezen voor huwelijkse voorwaarden. Het kan echter ook gevoelens van wantrouwen en ongemak naar boven brengen. Het is onze overtuiging dat huwelijkse voorwaarden, waarbij partijen bij het opstellen hiervan op een goede manier begeleid zijn, juist leiden tot een goede start van een huwelijk. Zij kunnen een basis van vertrouwen en respect geven die zelfs de kans van slagen van het huwelijk groter maakt.

Regelmatig worden mensen bij een scheiding onaangenaam verrast door de gevolgen van hun huwelijkse voorwaarden (HVW). Die zijn ooit opgesteld en nooit goed begrepen, uitgevoerd, bijgewerkt of aangepast aan de ontwikkelingen. Gelukkig kan het ook beter. Een goed contract biedt een heldere juridische basis voor uw relatie.

Contract op maat

Wij werken niet met standaard contracten, maar met een contract dat bij u past. De mediator begint bij de basis en stelt met u samen vast welke wensen, zorgen of angsten er een rol spelen. Dat kan best lastig en confronterend zijn, zeker als u niet voor de eerste keer trouwt. Net zo belangrijk is het om ook te bespreken hoe u wilt omgaan met elkaar en eventuele bestaande en toekomstige kinderen, hoe u de verdeling van zorgtaken en inkomsten ziet en hoe u tijd en ruimte voor uzelf en elkaar maakt.

"Onder begeleiding van de mediator kunt u samen uw toekomst vormgeven. U komt dan tot een overeenkomst die bij u beiden past."

Scheiding regelen voor u trouwt

Het is zelfs mogelijk om een eventuele scheiding al vrij concreet te regelen, zelfs voordat dit aan de orde is. Dan bespreekt u met elkaar hoe u bij een eventuele scheiding de zorg voor de kinderen en de verdeling van het vermogen wilt regelen op een moment dat negatieve gevoelens u nog niet in de weg staan.

Stel uw vragen

"De zakelijke kant van uw relatie regelen, wij staan voor u klaar."

Contact opnemen
www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/