,

Kom je ook langs op De Dag van de Scheiding voor vrijblijvend advies?

Dag van de Scheiding 2020

‘Deskundige begeleiding bij scheiding is een must!’

De periode waarin je de beslissing neemt om te gaan scheiden is vaak chaotisch en emotioneel. Het is dan ook raadzaam om je goed te oriënteren.

Elk jaar op de tweede vrijdag in september wordt de landelijke Dag van de Scheiding georganiseerd. Wij als Van Arkel Familierecht sluiten hier ook dit jaar weer graag bij aan. Mensen met vragen over onder meer scheiden, alimentatie, een ouderschapsplan, het opstellen of afwikkelen van huwelijkse voorwaarden en mediation zijn van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek. Dit geldt ook voor mensen die al gescheiden zijn, maar willen nagaan of de destijds gemaakte afspraken nog aansluiten bij hun huidige situatie.

De Dag van de Scheiding 2020 vindt plaats op vrijdag 11 september. Let op: het is bij ons ook mogelijk om een afspraak te maken voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek op de dagen voor of na vrijdag 11 september.

Deze afspraken vinden plaats in ons kantoor te Hendrik-Ido-Ambacht. Vanzelfsprekend zullen hierbij alle corona-maatregelen in acht worden genomen. Een afspraak via Zoom behoort ook tot de mogelijkheden. Daarnaast is Wampie ook een dagdeel beschikbaar op de vFAS chat (hierover volgt later meer informatie).

Bel direct 078-6208734 of mail naar info@vafam.nl voor het maken van een afspraak voor gratis en vrijblijvend advies.

Waarover kun je onder meer advies krijgen?

• Verschillende opties om een scheiding te regelen
• Mediation
• Alimentatie
• Opstellen of afwikkelen van huwelijkse voorwaarden
• Verdeling huwelijksgemeenschap en fiscale consequenties
• Opstellen of afwikkelen van samenlevingscontract
• Invulling ouderschapsplan

Er komt veel kijken bij het regelen van de gevolgen van een echtscheiding. Het is daarom van groot belang dat je je goed laat informeren en adviseren. Zeker al er kinderen bij betrokken zijn en er ook op financieel gebied het nodige geregeld moet worden. Op de Dag van de Scheiding kunnen mensen gratis en vrijblijvend al hun vragen stellen aan onze familierechtspecialist Wampie van Arkel.

Aanmelden voor de Dag van de Scheiding kan via tel. 078-6208734 of info@vafam.nl .