Kom je ook langs op vrijdag 14 september 2018 voor vrijblijvende informatie?

Als ik mensen vertel dat het ieder jaar op de 2e vrijdag van september de Dag van de Scheiding is, kijken ze me altijd een beetje vreemd aan. Je hoort ze denken: “ Een scheiding, dat is toch niet iets om te vieren?!”. Hoewel de meningen daar vanzelfsprekend over verdeeld zijn, gaat het hier zeker niet over op de Dag van de Scheiding.

 

Op de Dag van de Scheiding vragen de advocaten en mediators die verbonden zijn aan de vFAS (vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators) in het bijzonder aandacht voor de positie van het kind in scheiding en het belang van deskundige begeleiding.

 

“ Het motto van de vFAS is ‘ uit elkaar, met respect voor elkaar’. Een motto dat overeenkomst met onze visie en kernwaarden.”

 

De periode waarin je de beslissing neemt om te gaan scheiden is vaak chaotisch en emotioneel. Het is dan ook raadzaam om je goed te oriënteren. Welke manier van scheiden bij je past, hangt af van allerlei omstandigheden. Bijvoorbeeld of jij en je ex nog goed kunnen communiceren, of er kinderen bij betrokken zijn, of er grote financiële belangen in het geding zijn, et cetera.

Op de Dag van de Scheiding kun je bij ons binnenlopen voor vrijblijvende informatie. We kunnen je handvatten geven hoe je het beste met je kinderen kunt omgaan tijdens het emotionele proces van een scheiding, maar het is ook mogelijk om een speciale scheidingscheck te laten doen. Deze check geeft inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goede en respectvolle scheiding. Des te eerder kan iedereen de draad weer oppakken. Aan het gesprek en de eventuele check zijn tijdens de Dag van de Scheiding geen kosten verbonden.

 

Op vrijdag 14 september ben je tussen 09.00 en 17.00 uur welkom. Je kunt vrijblijvend langskomen voor meer informatie. Dit geldt natuurlijk ook als je al gescheiden bent en wilt weten of de destijds gemaakte afspraken nog aansluiten bij jullie huidige situatie. Wil je van een plekje verzekerd zijn op deze dag? Maak dan tijdig een afspraak via 078-6208734 of info@vafam.nl. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om vrijdag de 14e bij ons langs te komen, dan kan je altijd nog een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen op een moment dat het jou uitkomt.

 

We helpen je graag. Tot vrijdag 14 september!