| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Het wordt vaak zo makkelijk gezegd: “Je moet je ex gewoon loslaten.” Je wilt niets liever, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Want zo makkelijk is het allemaal niet. Toch is het niet onmogelijk! In deze workshop neemt Margo Riphagen je mee in wat je kunt doen om je ex los te laten. Wil jij eindelijk weer vrij zijn en loskomen van je ex? Meld je dan nu aan voor deze workshop.

In deze workshop neemt Margo je mee in wat je kunt doen om je ex los te laten. Het geeft je inzicht in anders denken, maar ook emotioneel gebied leer je wat je anders kunt doen.

 

Werkwijze van de workshop

In deze workshop is plaats voor maximaal 10 deelnemers zodat er voldoende plek is voor persoonlijke aandacht.

Tijdens de workshop gaan we op zoek in jouw onderbewuste. Wat speelt daar nog ten aan zien van jouw ex? Hoe kun je de lijntjes die je nog naar hem/haar hebt, doorknippen? Waar ben je je nog onbewust van en heeft jouw aandacht en genezing nodig? Wat had je graag van je ex ontvangen en kun je nu aan jezelf geven? Als je de antwoorden op deze vragen vindt, ben je al een stap dichterbij het loslaten van jouw ex. Samen zullen we de opgeslagen informatie in je onderbewuste veranderen en dit zal jou weer vrijheid geven.

Door middel van ervaringsgerichte oefeningen en oefeningen gebaseerd op hypnotherapie en energetisch werken word je je bewust van jouw verbinding met je ex en hoe je daar los van kunt komen. Tevens krijg je hele praktische tips om anders te gaan denken. Onze gedachten creëren namelijk dat je niet loskomt van je ex.

Ervaringsgerichte oefeningen zijn creatieve opdrachten, zoals tekenen, schilderen, schrijven en er met elkaar over praten. Oefeningen om zaken te veranderen in het onbewuste, doet Margo door middel van geleide visualisatie. Je sluit je ogen en zij neemt je mee jouw onderbewuste. Energetisch werken houdt in dat zij je laat voelen, waar jij nog verbonden bent met je ex. Door deze werkwijze komt er een bewustwording op gang en kun je stapsgewijs je ex kunnen loslaten. Om aan deze workshop te kunnen deelnemen hoef je niet creatief te zijn, wel nieuwsgierig en leergierig over hoe je jouw ex kunt loslaten.

 

Praktische informatie

De workshop bestaat uit twee avonden, te weten 24 mei en 7 juni. Op de eerste avond ga je aan de slag met het bewust worden van jouw lijntjes met je ex. We veranderen de opgeslagen informatie en kijken wat we praktisch anders kunnen doen om hem/haar los te laten.  Je leert contact te maken met de pijn die er nog is. Op de tweede avond wordt er gekeken naar het effect van je nieuwe manier van in het leven staan en kijken we wat je verder nog meer kunt doen om los te komen van je ex. Wat heb jij nog nodig om je vrij te voelen? Je kunt aan deze workshop niet als koppel mee doen.

Deelname aan de workshop bedraagt €65,– per persoon (voor twee avonden). De workshop vindt plaats op het kantoor van Van Arkel Familierecht, gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht aan de Veldoven 53.

 

Over de trainer

De training wordt gegeven door Margo Riphagen van Margo’s creatieve praktijk (www.margoscreatievepraktijk.nl). Na haar HBO-J opleiding is Margo geruime tijd werkzaam geweest in de reguliere hulpverlening. Eerst heeft zij vijf jaar gewerkt met uit huis geplaatste jongeren. Daarna heb zij 18 jaar gewerkt in een Blijf van mijn Lijfhuis. Daar heeft zij veel ervaring opgedaan hoe je het beste om kunt gaan met vechtscheidingen. Hiernaast heeft zij vele verschillende ervaringsgerichte opleidingen gevolgd zoals: NLP opleiding, Creatief coachen, energetische therapie, spirituele opleidingen, Matrixmethode en familieopstellingen.

Sinds 2010 heeft Margo haar eigen praktijk van waaruit zij traumatherapie, individuele coaching, relatietherapie en themagerichte trainingen geeft. Tevens leidt zij coaches en therapeuten op in haar eigen opleidingscentrum ‘Intence opleidingen.’

 

Ben je geïnteresseerd in het volgen van deze workshop?

Neem dan nu contact op met Van Arkel Familierecht of Margo Riphagen!

Contact opnemen

 

www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/