Mediator Delft

Zoek jij een goede mediator Delft?

Een goed mediation traject is belangrijk. Wanneer een mediation traject namelijk goed wordt doorlopen is dit de snelste en minst kostbare manier om uw scheiding te regelen. Als mediator Delft gaat Van Arkel Familierecht met jullie beiden om de tafel zitten om de gevolgen van een echtscheiding met je te bespreken. Daarnaast kunnen er ook direct zaken geregeld worden.

De voordelen van mediation ten opzichte van een scheiding zijn:

  • Delen van de kosten van de mediator;
  • Een mediation traject is goedkoper dan een vechtscheiding;
  • Het scheidingstraject is sneller wanneer er van mediation gebruik gemaakt wordt;
  • Je leert de stukgelopen relatie los te laten;

Nadat er aandacht is geweest voor de emoties die bij jullie beiden spelen, is het pas goed mogelijk de zakelijke kant van jouw scheiding af te wikkelen. We kunnen dan de juridische en financiële aspecten in kaart brengen en de verschillende opties doornemen waarop je de zaken met elkaar kan regelen. Indien dat voor jullie zinvol is, betrekken we er ook een financieel/fiscaal deskundige bij.

“Het team van Van Arkel Familierecht motiveert de cliënt graag om te kiezen voor een constructieve aanpak. Als mediator Delft raden zij mediation aan als het mogelijk is en anders overlegscheiden.”

Bij het bereiken van een regeling bekijken we niet alleen de standaardoplossingen waar jij aan gebonden zou zijn indien je de beslissing door de rechtbank zou laten nemen, maar we bespreken ook allerlei andere opties, die wellicht beter bij je passen. Je kan daarbij bijvoorbeeld denken aan het opstellen van een stappenplan om financiële onafhankelijkheid van elkaar te kunnen bereiken.

Wil je meer over de werkwijze bij mediation weten? Bel gerust. Je kunt ook een schriftelijke uitleg van de werkwijze krijgen door dit op te vragen via het contactformulier.

Je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in ons kantoor in Rotterdam (vlakbij Delft) om je vragen te stellen. We verzoeken je vriendelijk om dan een afspraak te maken.

Wil je meer weten, bel gerust via 010 - 820 98 69 of stel je vraag via het contactformulier.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.