| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Geld oefent bewust en onbewust een grote invloed uit op veel onderdelen van je leven en de financiële keuzes die je maakt. Meestal gaan mensen met hun geld om op basis van normen, waarden en ervaringen uit hun verleden. Echter, geld is ook emotie en heeft veel met gevoel te maken. Hoe verhoud jij je tot geld en hoe kom jij tot financiële beslissingen? Hoe zorg jij ervoor dat jouw geld helpt bij het realiseren van je wensen en doelen? Is het een uitdaging voor je om jouw doel financieel gezien mogelijk te maken? Dan is deze workshop wat voor jou!

Deze en andere onderwerpen komen aan bod in de workshop. Je ervaart dat overzicht van jouw inkomsten, uitgaven en vermogen belangrijk is, en je wordt geïnspireerd om inzicht hierin te krijgen en in actie te komen.

 

Inhoud en doel van de workshop

Het is ons doel dat je door een combinatie van financiële kennisoverdracht en inzicht in jouw eigen handelen en gedrag na het volgen van deze workshop zelfstandig en met zelfvertrouwen jouw eigen financiën kunt regelen. Hierdoor krijg je de regie weer over jouw eigen leven!

Wat leer je?

  • Je leert proactief doelen te stellen en besluiten te nemen.
  • Je neemt kennis van relevante financiële informatie en krijgt zicht op jouw eigen financiën.
  • Je krijgt inzicht in jouw eigen belemmeringen op financieel gebied zodat je deze kunt aanpakken.
  • Je stelt een persoonlijk en financieel plan van aanpak op.

 

Praktische informatie

Afhankelijk van de interesse wordt de workshop in twee middagen op 6 en 12 december van 13.30 tot 17.30 uur gegeven of in een hele dag op 19 december van 09.30 uur tot 17.30 uur. De investering in deze workshop bedraagt € 120,– ex. BTW. De workshop vindt plaats op het kantoor van Van Arkel Familierecht, gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht aan de Veldoven 53.

 

Over de trainer

De training wordt gegeven door Monique Londema. Zij is onafhankelijk financieel planner en trainer (www.nlpa.nl). Door de afstemming van financiën op levensdoelen en wensen, is zij als financieel planner bijzonder waardevol voor een persoon en/of gezin. Monique luistert graag naar financiële vraagstukken en het is haar doel om samen een financieel plan te maken waarin de zaken kloppen en alles in balans is.

Haar kennis en praktijkervaring deelt zij graag met collega-adviseurs. Zo geeft zij dan ook al diverse jaren met veel plezier trainingen op het gebied van financieel advies. Zowel op het gebied van kennis als op het gebied van gedrag.

Sinds 2008 is zij onder andere als vrijwillig gastdocent betrokken bij Stichting Leven en Financiën (LEF). LEF verzorgt met haar gastdocenten, die allemaal in de praktijk in de financiële dienstverlening werkzaam zijn, in het kader van Loopbaan en Burgerschap, lessen aan studenten van ROC’s over geld.

Daarnaast is zij sinds 2015 bewindvoerder voor een aantal mensen die hetzij van hun schulden af willen komen, hetzij willen voorkomen dat zij in de financiële problemen komen en verzorgt zij vanaf 2016 voor de Stichting Another Way (www.stichtinganotherway.nl) een workshop over geld en geldgedrag voor vrouwen in een dip.

 

Ben je geïnteresseerd in het volgen van deze workshop?

Neem dan nu contact op met Van Arkel Familierecht of Monique Londema!

Contact opnemen
www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/