fbpx

Mediation

Heb je een privé conflict of een conflict in de werksfeer? Merk je dat je je teveel focust op problemen en niet op oplossingen? Wil je een toekomst waarin positief denken en leven centraal staat, je bewuster handelt en relaties zowel privé als zakelijk bevredigender kunnen zijn?

Een scheiding is een van de meest heftige periodes die je door kunt maken in je leven. Emotioneel gezien gebeurt er veel. Misschien vind je het lastig om voor jezelf op te komen of te uiten wat je eigenlijk wil. Als je dit niet goed aanpakt, dan kan dit grote gevolgen met zich meebrengen. Dit geldt ook voor een conflict in de werksfeer. Regelmatig gaan dergelijke conflicten samen. Als het op het werk niet lekker loopt, neem je vaak deze spanning en problemen mee naar huis. Ook al wil je het niet, toch kun je terechtkomen in een uitzichtloze situatie.

Het kan ook anders! De hiervoor geschetste situaties zijn al zwaar genoeg en het zou fijn zijn als je de tools zou hebben om hier op een respectvolle en constructieve manier mee om te kunnen gaan.

Wil je tot pragmatische en realistische oplossingen komen die aansluiten bij jouw behoeften? Indien je antwoord op deze vraag ja is, is dit een goede basis voor een succesvol coachingstraject bij Jan Willem Kuiper.

Wat is er voor nodig om een oplossingsgericht coachingstraject succesvol te doorlopen?
• Inzet;
• Motivatie;
• De wil om aan jezelf te werken;
• Realiseren dat het met vallen en opstaan gaat en dat het niet eenvoudig is om bepaalde patronen te doorbreken;
• Het besef dat je een ander persoon niet kunt veranderen, maar wel jouw eigen gedrag en hoe je hiermee omgaat;

In het coachingstraject dien je zelf het doel van de coaching vast te stellen. Je bepaalt zelf wat de goedwerkende oplossing is, tenslotte kent niemand jouw situatie beter. Op dit moment bezit je de capaciteiten al die nodig zijn om tot oplossingen te komen. In dit traject leer je deze capaciteiten op de juiste manier in te zetten. We gaan je kernwaarden achterhalen en maken de relatie met je gedrag inzichtelijk. Als iets niet werkt, onderzoeken we hoe je het anders zou kunnen doen. Als iets daarna wel werkt, gaan we kijken hoe je dit vaker toe zou kunnen passen. Een kleine stap in de gewenste richting kan een groot effect hebben.

Prijs

Het VIP – groei traject (coaching en training)
Wil je optimaal investeren in jezelf, dan is het VIP-groei traject iets voor jou! In dit intensieve traject van ongeveer 3 maanden ga je terug naar de basis: Wie ben ik? Waar sta ik voor? Hoe wil ik verder? En wat is er voor nodig om dat te bereiken? Je leert je kernwaarden te bepalen, jouw grenzen te stellen en voor jezelf op te komen. Getracht zal worden om tot pragmatische en realistische oplossingen te komen die aansluiten bij jouw behoefte, zodat je op een positieve manier verder kunt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Dit vergt commitment en inzet van jouw kant. De totale investering in dit traject bedraagt € 1.995,– incl. BTW. Dit kun je zien als investering in jezelf (en eventueel je kinderen). De vaste prijs zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent.

Strategie- en coachingsgesprekken
Voor oplossingsgericht coachen en begeleiding bij strategiegesprekken wordt een uurtarief van € 125,– ex. BTW (€ 151,25 incl. BTW) gehanteerd.

Garantie
We hebben er vertrouwen in dat Jan Willem je kan helpen om een betere versie van jezelf te worden. Ben je na het intakegesprek ontevreden en kan dat gevoel niet worden weggenomen? Dan kan het traject worden gestopt en hoeft de intake niet te worden betaald.

P.S. Er is soms maar een kleine verandering nodig om succesvol te zijn.