| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

U bent al gescheiden en wilt iets aanpassen?

Tijdens uw scheiding heeft u waarschijnlijk een ouderschapsplan opgesteld. Echter door allerlei omstandigheden en ook door het ouder worden van uw kinderen dient dit ouderschapsplan regelmatig aangepast te worden. Dit kunt u als ouders samen met uw kinderen zelf doen. Wij raden aan om de nieuwe regeling ook weer met elkaar op papier te zetten en van een datum en handtekening te voorzien. Daarnaast kan het verstandig zijn, zeker als de kinderalimentatie gewijzigd wordt, om de rechtbank te verzoeken om de overeenkomst op te nemen in een beschikking.

Het kan zo zijn dat u informatie wenst te ontvangen over de huidige alimentatierichtlijnen. Van Arkel Familierecht kan u (en uw partner) informeren omtrent de huidige normen en maatstaven. Via mediation zou in u in onderling overleg de huidige regeling aan kunnen passen. Indien dit niet mogelijk is, dan kunnen Wampie van Arkel en Anouk Hansma u bijstaan als advocaat. Ook dan zullen zij eerst proberen om, via de advocaat van uw ex-partner, een en ander in overleg te regelen.

Bekijk de video waarin de open brief van Villa Pinedo wordt voorgelezen. Dit kan een ware ‘wake-up call’ voor ouders zijn:

Kindgesprek

Het kan ook zo zijn dat u als ouders ideeën heeft over het wel of niet aanpassen van het ouderschapsplan en uw kinderen via een neutrale derde een stem wilt geven. Dat doet Rozemarijn (Roos) Kuiper binnen ons kantoor. Het is immers voor kinderen prettig om te ervaren dat ook zij een stem hebben in een situatie die voor hen zo belangrijk is.

Het is soms voor kinderen niet makkelijk om aan hun ouders hun wensen en behoeften kenbaar te maken. Zij zijn geneigd om ook rekening met uw gevoelens te houden of vinden het moeilijk om zich uit te spreken. Hierbij kan Roos u ondersteunen. Vervolgens kan er in samenwerking met Van Arkel Familierecht een nieuw aanhangsel of ouderschapsplan opgesteld worden waarbij alle relevante zaken aan de orde komen.

Tevens kan het verdelen van de zorg tot nu toe op een constructieve manier worden geëvalueerd en kan er gewerkt worden aan verbeterpunten over en weer.

Stel uw vragen

Ouderschapsplan aanpassen? Wij zijn u graag van dienst.

Contact opnemen
www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/