Overlegscheiding Delft

Ben je op zoek naar een overlegscheiding Delft?

Als jij respectvol en in overleg met jouw (ex)partner uit elkaar wilt gaan en behoefte hebt aan ondersteuning en advies, of mediation niet geschikt vindt, is Collaborative Divorce (ookwel de overlegscheiding) de aangewezen weg. Bij een overlegscheiding Delft wordt de relatie niet verder verslechterd doordat de gesprekken op respectvolle wijze plaatsvinden onder begeleiding van een coach. Ieder heeft bij een overlegscheiding zijn/haar eigen advocaat. Een overlegscheiding is aan te raden als er een groot verschil in kennis, emoties of macht is en/of als er een onderneming bij betrokken is.

Eventuele externe adviseurs en de coach worden bij een overlegscheiding door beide partijen en voor gezamenlijke rekening ingeschakeld.

“Het team van Van Arkel Familierecht motiveert cliënten graag om te kiezen voor een constructieve aanpak. Voor een overlegscheiding Delft ben je bij ons aan het juiste adres!”

Van Arkel Familierecht, gevestigd in de Drechtsteden en Rotterdam, is gespecialiseerd op het gebied van scheiden, overlegscheiden, mediation en scheiden als ondernemer.

Wil je meer over de werkwijze van overlegscheiden Delft weten? Bel gerust. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in ons kantoor in Rotterdam (vlakbij Delft) om jouw vragen over overlegscheiden te stellen. We verzoeken je vriendelijk om dan een afspraak te maken.

Wil je meer weten, bel gerust via 010 - 820 98 69 of stel je vraag via het contactformulier.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.