| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Collaborative divorce ofwel overlegscheiding regelen?

Als u respectvol en in overleg met uw (ex)partner uit elkaar wilt gaan en behoefte heeft aan ondersteuning en advies, of mediation niet geschikt vindt, is Collaborative Divorce (of ookwel de overlegscheiding) de aangewezen weg. Bij deze aanpak wordt de relatie niet verder verslechterd doordat de gesprekken op een respectvolle wijze plaatsvinden en er begeleiding door een coach/procesbegeleider is. Ieder heeft zijn/haar eigen advocaat bij zich. Daarmee worden de gesprekken mee voorbereid en deze informeert, adviseert en staat u bij in de onderhandelingen. Dat is aan te raden als er een groot verschil in kennis, emoties en/of macht is.

Eventuele externe adviseurs en de coach/procesbegeleider worden door beide partijen en voor gezamenlijke rekening ingeschakeld.

"Er worden geen zaken uitgevochten bij de rechter. Beide partners geven volledige openheid van zaken aan alle betrokkenen op financieel terrein. Een neutrale financieel deskundige gaat voor beide partners rekenen wat een redelijke financiële regeling zou zijn. Voorts zorgt de coach ervoor dat het proces constructief verloopt en dat de emoties in goede banen worden geleid."

Bekijk hieronder video’s met het verhaal van ervaringsdeskundigen:

Wilt u meer over de werkwijze van een overlegscheiding weten? Bel gerust. U kunt ook een schriftelijke uitleg van de werkwijze van een overlegscheiding krijgen door dit aan te vragen via het contactformulier.

Stel uw vragen

"U gaat scheiden? Wij staan voor u klaar."

Contact opnemen
www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/