“Heel erg bedankt voor de geweldige professionele, als wel persoonlijke, begeleiding!

“Mijn ervaring met Van Arkel Familierecht is heel goed. Alle te regelen zaken worden op een duidelijke manier uitgelegd, het is me nu wel helder en dat was bij de notaris niet het geval. Ik heb nu de rust dat alles zowel voor ons beiden als de kinderen goed geregeld is in de huwelijksvoorwaarden. Ik ben erg tevreden over de werkwijze en heb de diensten van Wampie van Arkel dan ook van harte aanbevolen in mijn netwerk.”

“Ik ben blij dat jullie mij zo goed hebben bijgestaan, hartelijk dank voor alle moeite, werk en support.”

“Ik heb met zorg een advocaat uitgezocht aangezien ik wist dat ik een bijzonder complexe situatie aan de hand had. Niet alleen financieel en juridisch, maar ook emotioneel. Ik was heel blij om te merken dat Wampie goed begreep dat ik ondanks de zeer complexe situatie alles op alles wilde zetten om zonder strijd tot een regeling te komen. Het heeft veel tijd en energie gekost, maar het is gelukt. De deskundigheid van Wampie op dit vlak en de coaching door Jan-Willem, die als coach aan dit kantoor is verbonden, heb ik als bijzonder prettig, leerzaam en ondersteunend ervaren. Indien u een complexe situatie heeft, kan ik u dit kantoor van harte aanbevelen!”

“Mr. Van Arkel, Wampie heeft mij terzijde gestaan bij mijn echtscheiding in 2002. Mede dankzij haar grondige voorbereiding van de zaak zijn de (financiële) consequenties beperkt gebleven. In de jaren daarna heeft zij mij incidenteel geadviseerd over mijn rechten inzake alimentatie en omgangsregeling. Wampie is een warme, belangstellende persoonlijkheid, met excellente kennis van het familierecht en grote inzet voor de zaak waarvoor zij strijdt. Al met al heb ik haar leren kennen als een gedegen en betrouwbare professional, die ik graag aan wil bevelen bij eenieder die met een vergelijkbare situatie te maken krijgt.”

“Ik ben erg tevreden over het verloop van de mediation. Een punt dat wel een rol speelt, is wat mij betreft het kostenplaatje. Het kan een belangrijke reden zijn waarom mensen besluiten geen gebruik te maken van jullie diensten en daarmee doen ze zichzelf tekort. Overigens begrijp ik de tarieven wel hoor.”

“Ik ben zeer tevreden over de aandacht, adviezen en begeleiding van Van Arkel Familierecht. Wampie was er altijd voor mij.”

“In het overlegscheidingstraject waar Wampie mij heeft bijgestaan als advocaat, stelde ze me telkens de juiste vragen. Ze is bijzonder invoelend, praktisch en respectvol in haar multidisciplinaire aanpak naar het vinden van duurzame oplossingen. Een echte aanrader voor iedere relatie die niet willen vechten, maar met respect uit elkaar wil gaan. Hier wordt ieder kind blij van!”

“Je hebt me op een professionele manier door de rechtszaak heen geleid. Je bent inhoudelijk goed op de hoogte en bent ook persoonlijk fijn om mee samen gewerkt te hebben. Je nazorg na sluiting van het dossier heb ik als zeer plezierig ervaren. Snelle en duidelijke antwoorden op mijn vragen, heel fijn.”

“In 2007 heeft Mr. Wampie van Arkel mij bijgestaan om nieuwe afspraken omtrent voogdij en alimentatie tot stand te brengen met mijn voormalig partner. Zelf kwamen we daar niet uit aangezien de emoties hoog opliepen. Zij heeft mij zeer goed geadviseerd en de uitkomst waren afspraken, die nu nog steeds werken. Belangrijkste vond ik dat ze niet voorbij ging aan de emoties, maar er zeker ook boven kon staan. In 2013 heeft zij mij en mijn huidige partner ook nog kunnen adviseren. Ik wens haar heel veel succes met haar nieuwe praktijk, waarin de goede en slechte tijden verenigd zijn.”

“Van Arkel Familierecht, en in het bijzonder Wampie van Arkel, heb ik leren kennen in het kader van onze samenwerking. Beiden zijn wij familierecht advocaat en ondernemer. Ik bewonder Wampie niet alleen om haar inhoudelijke kwaliteiten als advocaat, maar ook om haar bijdrage binnen de advocatuur. Haar inzet en overtuiging bij de ontwikkeling en het stimuleren van overlegscheiden en het voorkomen van vechtscheidingen is zeer waardevol. Daarnaast promoot zij het eigen ondernemerschap en zet zij zich in om professionals bij elkaar te brengen. Wampie is een positief ingesteld persoon en prettig om mee samen te werken. Ik heb alle vertrouwen in de succesvolle voortzetting van Van Arkel Familierecht.”