fbpx

Samenwerkingsverbanden

Bij Van Arkel Familierecht doen we zaken op hoog niveau, waarbij kwaliteit, creativiteit en cliëntgerichtheid voorop staan.

Via multidisciplinaire samenwerking kunnen wij je optimaal bedienen. Binnen kantoor is op echtscheidingsgebied gespecialiseerde juridische en financiële kennis aanwezig. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij alle overige benodigde expertises in huis halen. Dat zorgt voor alle nodige ondersteuning en een optimale regeling. En het voorkomt nare (fiscale) verrassingen.

Wij werken veel en nauw samen met een team van hooggespecialiseerde professionals, zoals advocaten op andere rechtsgebieden, relatietherapeuten, coaches, psychologen, fiscalisten, financieel adviseurs/planners en pensioendeskundigen. Veel van deze professionals zijn eveneens aangesloten bij de VvCP (Vereniging van Collaborative Professionals).

Elk van deze professionals heeft zijn eigen kennis en kunde en samen kunnen wij jou als klant de optimale kwaliteit leveren. Wij denken graag in kansen en mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Sinds 1 januari 2020 is in onze vestiging te Hendrik-Ido-Ambacht tevens Houtekamer & Noordzij pensioen- en fiscaal juristen (https://www.houtekamer-noordzij.nl/) gevestigd. Onze samenwerking zal hierdoor nog nauwer worden. Deze multidisciplinaire samenwerking geeft optimaal resultaat op juridisch, financieel en fiscaal vlak.