| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Samenwerkingsverbanden

Het is belangrijk om te kunnen sparren met beroepsgenoten en het is daarnaast ook prettig om vaste mensen te hebben om mee samen te werken als er een andere expertise nodig is. Mensen van wie je weet, wat je aan ze hebt. Daarom heeft Van Arkel Familierecht een aantal vaste professionals met wie zij overlegt, samenwerkt en aan doorverwijst.

Bij vakantie of onverwachte ontstentenis door ziekte of een andere oorzaak zal Van Arkel Familierecht voor waarneming door een andere advocaat zorg dragen. Naam en contactgegevens van die advocaat zullen in dat geval tijdig aan de cliënt worden doorgegeven. Van Arkel Familierecht heeft verschillende advocaten die kunnen waarnemen, zodat er in het geval van eventuele belangenverstrengeling altijd verwezen kan worden naar een andere advocaat.

Vereniging van Collaborative Professionals

Overlegscheidingen vinden plaats met andere leden van de Vereniging van Collaborative Professionals. Dat kunnen financieel/fiscaal deskundigen, psychologen/coaches en collega-advocaten uit die vereniging zijn. Deze professionals zijn allen inhoudelijk gespecialiseerd op academisch niveau, mediator en getraind om in het kader van een scheiding samen te werken en niet te vechten tegen elkaar. Zij zijn allen gericht op het belang van het hele gezin. Dat geeft een optimaal en duurzaam resultaat, waarbij het voortzetten van het ouderschap na de scheiding voorop staat en een financiële regeling waarbij beiden los van elkaar verder kunnen na de scheiding en de continuïteit van een eventueel bedrijf niet in gevaar komt. De leden van deze vereniging zijn te vinden via overlegscheiden.com.

De Scheidingsplanner

De Scheidingsplanner deelt haar expertise met ons en daarmee kunnen we een complete en kwalitatief hoogwaardige ondersteuning bij uw scheiding bieden. De Scheidingsplanner speelt daarmee in op de behoefte aan optimale deskundigheid op zowel emotioneel, financieel als juridisch gebied en richt zich op ondernemers en particulieren. Voor mensen die samen of eenzijdig willen scheiden. Lees meer.

Co-Mediation

  • Jan Willem Kuiper;
  • Een van de leden van de de Vereniging van Collaborative Professionals;

Therapeuten:

Relatie:

  • Machteld A. Stakelbeek, psycholoog, Rozenhof 33, 3311 JT Dordrecht;
  • Mirjam Veltman, Relatie en gezinstherapeut, Moon Consultancy, Riouwstraat 37, 3312 XJ Dordrecht;
  • Patrick Hoogendoorn, Relatietherapeut, Sjomi adviesbureau, Van der Palmstraat 4, 3332 JL Zwijndrecht;

Individueel:

  • Jan Willem Kuiper, conflictoplossend coach;
  • Ada Leijnse, coach/counselor, Vlaardingen;
  • Zicht op de Toekomst, scheidingsbegeleiding voor Ouders en Kind te Dordrecht- https://www.zichtopdetoekomst.nl/
  • Machteld A. Stakelbeek, psycholoog, Rozenhof 33, 3311 JT Dordrecht;
www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/