Scheiden als ondernemer Rotterdam?

Ben je ondernemer? Heb je een vrij beroep of ben je een diens partner? Een scheiding als ondernemer is vaak complex en er staat veel op het spel. Het is dan van groot belang dat er extra aandacht en expertise is op financieel en fiscaal vlak. Van Arkel Familierecht heeft daarvoor  de benodigde (basis)kennis in huis. Daarmee worden de aandachtspunten gesignaleerd. We gaan echter voor het optimale resultaat. Om die reden wordt er in dat geval altijd samengewerkt met een financieel of fiscaal deskundige.

Overlegscheiden is vaak de beste keuze voor partners met één of meerdere ondernemingen. Daarbij wordt niet alleen gewerkt aan gezond ouderschap na de scheiding, maar ook aan een gezonde financiële regeling voor beide partijen en het bedrijf. Dat maakt het de investering meer dan waard! Het is respectvoller, sneller en goedkoper dan procederen!

“Het team van Van Arkel Familierecht motiveert cliënten graag om te kiezen voor een constructieve aanpak. Voor een scheiding als ondernemer Rotterdam ben je bij ons aan het juiste adres!”

Van Arkel Familierecht, is gespecialiseerd op het gebied van scheiden, overlegscheiden, mediation en scheiden als ondernemer.

Wil je weten hoe wij jou kunnen helpen bij een scheiding als ondernemer Rotterdam? Bel gerust. Je kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Je kunt natuurlijk ook bij ons langskomen in ons kantoor in Rotterdam om jouw vragen over een scheiding als ondernemer te stellen. We verzoeken je vriendelijk om dan een afspraak te maken.

Mail ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.