| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Loopt uw relatie niet goed en wilt u kijken of er mogelijkheden zijn om bij elkaar te blijven?

Soms loopt een relatie niet meer. Omdat u in een sleur terecht bent gekomen, omdat u teveel in beslag genomen wordt door werk en zorgtaken of omdat onderhuidse irritaties niet goed worden uitgepraat. Ook langdurige ziekte van een van de partners of gedragsproblemen bij de kinderen kan een flinke aanslag op uw relatie zijn. Als advocaat-mediator gaat Wampie van Arkel met u beiden tegelijk en/of met u beiden apart om de tafel om te bespreken wat eraan scheelt. Dat noemt zij het ‘scheiden of blijven’ gesprek. Samen wordt bekeken of de relatie nog gerepareerd kan worden. Als er nog een vonk is tussen u beiden, is het vaak mogelijk om met een of meer gesprekken de relatie weer vlot te trekken. In die gesprekken leert u beiden uitspreken waar uw behoeften liggen. Verder wordt besproken of de ander bereid is om in die behoeften te voorzien en hoe u dat concreet gaat invullen.

"Regelmatig horen wij dat iemand spijt heeft van een scheiding en het niet gedaan zou hebben als hij of zij alles van te voren zou hebben geweten. Uit de meest recente statistieken blijkt het zelfs om 50% van de gescheiden mensen te gaan."

Een “scheiden of blijven”- traject kan dit voorkomen.

Ondersteuning bij het op gang brengen van communicatie kan uw relatie redden. Veel mensen komen in communicatie- en ruziepatronen terecht die zij kennen van uit hun jeugd. U kunt baat hebben bij het leren zien hoe u met elkaar communiceert en wat het effect is van wat u zegt of juist niet zegt tegen de ander. Vervolgens kunt u zichzelf een andere manier van communicatie aanwennen, waarbij u beter kunt overbrengen wat u wilt. Aangezien communicatieproblemen één van de grootste oorzaken van scheiden is, kan het aanpakken hiervan al het verschil maken bij de vraag ‘scheiden of blijven?’.

In de helft van de gevallen waarbij mensen die een scheiding overwegen dit traject aangaan blijken zij toch bij elkaar te blijven en weer samen goed verder te kunnen. Daar dragen wij graag aan bij!

Stel uw vragen

"Scheiden of blijven? Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze."

Contact opnemen

www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/