Scheiden; waar moet je beginnen?

Ga je scheiden en weet je niet goed waar je moet beginnen en wat er allemaal geregeld moet worden? Wat is nou echt belangrijk en welke stukken en gegevens heb je allemaal nodig om alles goed te regelen? En hoe zorg je ervoor dat je je kinderen zo goed mogelijk door deze periode heen loodst?

Een scheiding is een van de meest heftige periodes die je door kunt maken in je leven. Emotioneel gezien gebeurt er veel en daarnaast moeten er ook nog allerlei praktische, financiële en juridische zaken geregeld worden. Als je het nu niet goed aanpakt, dan kan dit grote gevolgen hebben. Denk hierbij met name aan een slechte relatie tussen jullie als ouders, die schadelijk is voor de kinderen of financiële tegenslagen. Ook al wil je het niet, toch kun je terecht komen in een jarenlange strijd.

Het kan ook anders! Een scheiding is al pijnlijk en het zou fijn zijn als je het snel en respectvol kunt regelen met elkaar. Zodat jullie (en de kinderen als die er zijn) weer goed verder kunnen. Ter ondersteuning van deze eerste fase van je echtscheiding hebben wij voor jou een stappenplan gemaakt waarbij stap voor stap de te regelen zaken aan de orde komen. Doe je voordeel met deze tips, do’s en don’ts en vraag nu het gratis e-book aan! Na ontvangst van ons e-book, ontvang je nog een e-mail met een aantal checklisten. Aan de hand van deze lijsten kun je stukken gaan verzamelen en bepalen welke stappen je dient te zetten.

Wij motiveren je graag om te kiezen voor een constructieve aanpak. Onze cliënten zijn vaak hoogopgeleid, ondernemer en/of hebben een vrij beroep. Er spelen grote belangen en goede begeleiding is essentieel. Wij helpen je graag om op een respectvolle manier je scheiding te regelen. Zodat je je vervolgens weer kan focussen op het vormgeven van je leven na scheiding en op je werk/onderneming. Ons streven is dat jullie en jullie kinderen zo min mogelijk schade ondervinden ten gevolge van de scheiding.

Als je hierover meer wilt weten, kun je telefonisch contact met ons opnemen, een contactaanvraag doen via het onderstaande formulier of een afspraak maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Regel jouw scheiding goed, wij staan voor je klaar.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.