| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Regel het scheiden goed

Soms is scheiden onvermijdelijk. Een scheiding is een proces waar volgens onze visie aandacht dient te zijn voor verschillende gebieden: juridisch, financieel en emotioneel. Bij een mediation of overlegscheiding helpen wij u om de beslissing om te scheiden samen te dragen en om de scheiding goed te regelen. Van A tot Z, voor u beiden (en voor uw kinderen). Indien Wampie van Arkel u als advocaat op de klassieke manier bijstaat, kan zij u – als u dat wilt – ook coachen om het traject emotioneel zo goed mogelijk te doorstaan.

Er wordt in een mediation of overleg-scheidingstraject gewerkt aan de communicatie, zodat u op een constructieve manier met elkaar de gevolgen van de scheiding kunt bespreken en regelen. Als u kinderen heeft, krijgt u handvatten om als ouders goed te kunnen (blijven) communiceren tijdens het scheiden, zonder dat oud zeer in de weg blijft staan.

Alle te regelen zaken worden geïnventariseerd. U wordt volledig geïnformeerd over de juridische normen en maatstaven. Daarnaast wordt u geholpen bij het berekenen van eventuele alimentatie. Ook bij een klassieke manier van scheiden zal Wampie zich inzetten om de belangen van de kinderen te bewaken en u te coachen in het oplossen van het conflict.

"Tijdens de gesprekken krijgt u hulp bij het onderhandelen. U krijgt overzicht. Ook de belangen van de kinderen worden in het oog gehouden."

Samen stellen we het Ouderschapsplan op. Als u wilt, kunnen de kinderen met ons – als neutraal persoon – bespreken hoe zij de zorgverdeling na de scheiding graag zouden zien. Als u het eens bent over de gehele regeling, stellen wij voor u een convenant op. Dit wordt ondertekend als alles voor u duidelijk en akkoord is. Daarna handelen wij de procedure van de scheiding bij de rechtbank en de inschrijving in de registers van de burgerlijke stand voor u af. Tenslotte krijgt u helder uiteengezet welke stappen u nog dient te nemen om uw financiële en fiscale zaken aan te passen aan de nieuwe situatie.

Stel uw vragen

"Regel uw scheiding goed, wij staan voor u klaar."

Contact opnemen
www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/