| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Regel het scheiden goed

Soms is scheiden onvermijdelijk. Een scheiding is een proces waar volgens onze visie aandacht dient te zijn voor verschillende gebieden: juridisch, financieel en emotioneel. U heeft vast uit uw omgeving verhalen gehoord over de onvoorziene gevolgen van een scheiding. In de praktijk gaat er veel fout en worden de financiële en fiscale gevolgen, met alle gevolgen van dien, van de scheiding niet goed geregeld. Dit is zonde en niet nodig! Daarom is het van belang dat u een specialist inschakelt.

Bij een mediation of overlegscheiding helpen wij u om de beslissing om te scheiden samen te dragen en om de scheiding goed te regelen. Van A tot Z, voor u beiden (en voor uw kinderen). Indien Wampie van Arkel of Anouk Hansma u als advocaat op de klassieke manier bijstaat, kunnen zij u – als u dat wilt – ook coachen om het traject emotioneel zo goed mogelijk te doorstaan.

Er wordt in een mediation of overleg-scheidingstraject gewerkt aan de communicatie, zodat u op een constructieve manier met elkaar de gevolgen van de scheiding kunt bespreken en regelen. Als u kinderen heeft, krijgt u handvatten om als ouders goed te kunnen (blijven) communiceren tijdens het scheiden, zonder dat oud zeer in de weg blijft staan.

Alle te regelen zaken worden geïnventariseerd. U wordt volledig geïnformeerd over de juridische normen en maatstaven. Daarnaast wordt u geholpen bij het berekenen van eventuele alimentatie. Ook bij een klassieke manier van scheiden zullen Wampie en Anouk zich inzetten om de belangen van de kinderen te bewaken en u te coachen in het oplossen van het conflict.

"Tijdens de gesprekken krijgt u hulp bij het onderhandelen. U krijgt overzicht. Ook de belangen van de kinderen worden in het oog gehouden."

Samen stellen we het Ouderschapsplan op. Als u wilt, kunnen de kinderen met ons – als neutraal persoon – bespreken hoe zij de zorgverdeling na de scheiding graag zouden zien. Als u het eens bent over de gehele regeling, stellen wij voor u een convenant op. Dit wordt ondertekend als alles voor u duidelijk en akkoord is. Daarna handelen wij de procedure van de scheiding bij de rechtbank en de inschrijving in de registers van de burgerlijke stand voor u af. Tenslotte krijgt u helder uiteengezet welke stappen u nog dient te nemen om uw financiële en fiscale zaken aan te passen aan de nieuwe situatie.

Stel uw vragen

"Regel uw scheiding goed, wij staan voor u klaar."

Contact opnemen
www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/