Second opinion scheiding Alblasserdam

Zit je bij een andere advocaat of mediator en heb je behoefte aan een second opinion scheiding Alblasserdam, zodat er naar jouw belang gekeken wordt? Is jouw mediator niet gespecialiseerd op het gebied van familierecht? Soms is het prettig en verstandig om advies te vragen waarbij alleen naar jouw belang wordt gekeken. Dat kan bij Van Arkel Familierecht.

Van Arkel Familierecht, gevestigd in de Drechtsteden en Rotterdam, is gespecialiseerd in het geven van second opinions op het gebied van scheiden en scheiden als ondernemer.

“Voor een second opinion scheiding Alblasserdam ben je bij ons aan het juiste adres!”

Je kunt eenmalig advies krijgen over een specifieke vraag, maar het is ook mogelijk om een second opinion scheiding te krijgen waarbij op de achtergrond regelmatig advies gegeven wordt. Mocht de mediation onverhoopt niet met een algehele regeling worden beëindigd, dan kan Wampie van Arkel als jouw (overlegscheidings)advocaat optreden.

Wil je meer over de werkwijze van een second opinion scheiding Alblasserdam weten? Bel gerust. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Vanzelfsprekend kun je ook langskomen in ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht of Rotterdam (dichtbij Alblasserdam) om jouw vragen te stellen. We verzoeken je vriendelijk om dan een afspraak te maken.

Wil je meer weten, bel gerust via 078 – 620 87 34 of stel jouw vraag via het contactformulier.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.