Second opinion scheiding Drechtsteden

Zit je bij een andere advocaat of mediator en heb je behoefte aan een second opinion scheiding Drechtsteden, zodat er naar jouw belang gekeken wordt? Is jouw mediator niet gespecialiseerd op het gebied van familierecht? Soms is het prettig en verstandig om advies te vragen waarbij alleen naar jouw belang wordt gekeken. Dat kan bij Van Arkel Familierecht.

Van Arkel Familierecht, gevestigd in de Drechtsteden, is gespecialiseerd in second opinions op het gebied van scheiden en scheiden als ondernemer.

“Voor een second opinion scheiding Drechtsteden ben je bij ons aan het juiste adres!”

Je kan eenmalig advies krijgen over een specifieke vraag. Daarnaast is het mogelijk om een second opinion scheiding te krijgen waarbij op de achtergrond regelmatig advies gegeven wordt. Mocht de mediation onverhoopt niet met een algehele regeling worden beëindigd, dan kan Wampie van Arkel als jouw (overlegscheidings)advocaat optreden.

Wil je meer over de werkwijze van een second opinion scheiding Drechsteden weten? Bel gerust. Je kan ook een schriftelijke uitleg van de werkwijze van een second opinion krijgen door dit aan te vragen via het contactformulier.

Je kan natuurlijk ook bij ons langskomen in ons kantoor in Hendrik Ido Ambacht om jouw vragen te stellen. We verzoeken je vriendelijk om dan een afspraak te maken.

Wil je meer weten, bel gerust via 078 – 620 87 34 of stel je vraag via het contactformulier.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.