Second opinion scheiding Ridderkerk

Zit je bij een andere advocaat of mediator en heb je behoefte aan een second opinion scheiding Ridderkerk, zodat er naar jouw belang gekeken wordt? Is jouw mediator niet gespecialiseerd op het gebied van familierecht? Soms is het prettig en verstandig om advies te vragen waarbij alleen naar jouw belang wordt gekeken. Dat kan bij Van Arkel Familierecht.

Van Arkel Familierecht, gevestigd in de Drechtsteden, is gespecialiseerd in second opinions op het gebied van scheiden en scheiden als ondernemer.

“Voor een second opinion scheiding Ridderkerk ben je bij ons aan het juiste adres!”

Je kan eenmalig advies krijgen over een specifieke vraag. Daarnaast is het mogelijk om een second opinion scheiding te krijgen waarbij op de achtergrond regelmatig advies gegeven wordt. Mocht de mediation onverhoopt niet met een algehele regeling worden beëindigd, dan kan Wampie van Arkel als jouw (overlegscheidings)advocaat optreden.

Wil je meer over de werkwijze van een second opinion scheiding Ridderkerk weten? Bel gerust. Je kan ook een schriftelijke uitleg van de werkwijze van een second opinion krijgen door dit aan te vragen via het contactformulier.

Je kan natuurlijk ook bij ons langskomen in ons kantoor in Hendrik Ido Ambacht (dichtbij Ridderkerk) om jouw vragen te stellen. We verzoeken je vriendelijk om dan een afspraak te maken.

Wil je meer weten, bel gerust via 078 – 620 87 34 of stel je vraag via het contactformulier.

0 + 3 = ?