fbpx

Second Opinion

Zit je al in een scheidingstraject, maar wil je weten of je op de goede weg bent?

Wil je dat er door een deskundige gekeken wordt naar jouw belang? Is jullie mediator geen familierecht-specialist? Of heb je er gewoon behoefte aan dat er nog iemand mee kijkt en denkt met jou? Zodat je goed weet hoe je kunt opstellen in de onderhandelingen? Zodat je kunt beslissen of je een aanbod wel of niet kunt accepteren. Dan is een second opinion verstandig.

Een dergelijke second opinion kan bij Wampie van Arkel plaatsvinden. Om de kans op een duurzame regeling zoveel mogelijk te vergroten, kunnen ook de mogelijke belangen van jouw (aanstaande) ex-partner en kinderen worden besproken.

Je kunt eenmalig advies krijgen over een specifieke vraag, maar het is ook mogelijk om op de achtergrond regelmatig advies te ontvangen. Daarbij kunnen het door de mediator opgestelde convenant en ouderschapsplan ook herbeoordeeld worden. Mocht het mediationtraject elders onverhoopt niet tot een algehele regeling leiden, dan kan Wampie vervolgens als jouw (overlegscheidings)advocaat optreden.

 

Een second opinion over jouw scheidingstraject? Wij staan voor je klaar.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.