fbpx

Tarieven

Wij hechten veel belang aan duidelijkheid met betrekking tot de kosten van onze ondersteuning.

Kennismakingsgesprek
Het is belangrijk dat je het gevoel en vertrouwen hebt dat jouw zaak deskundig behartigd wordt. Ben je benieuwd wat Van Arkel Familierecht voor jou kan betekenen? Het eerste half uur telefonisch advies of een persoonlijke kennismaking op kantoor is vrijblijvend en op onze kosten. Wij leggen je graag uit welke ondersteuning wij kunnen bieden.

Uurtarief
Wij investeren continue in het optimaliseren van onze kennis en vaardigheden, klanttevredenheid en transparantie met het doel onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Wij hanteren marktconforme maatwerktarieven. Dat verschilt per professional die aan de zaak werkt. We handelen de meeste van onze zaken binnen een korte tijdsbestek af. Indien jullie kiezen voor mediation voldoen jullie in principe ieder de helft van het uurtarief.

Begroting en vaste prijzen
Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om een gemiddeld aantal bestede uren in soortgelijke zaken te begroten. We houden het maandelijks in de gaten en nemen contact op als het uit de pas loopt. Dan bespreken we wat er voor nodig is om het weer conform de begroting te krijgen.

In bepaalde mediations kunnen wij een vaste prijsafspraak maken, zodat jullie van te voren weten waar je aan toe bent qua kosten. Dat is uiteraard afhankelijk van de complexiteit van de zaak. Wij willen wel blijven staan voor onze kwaliteit.

Geen kantoorkosten
Van Arkel Familierecht rekent geen kantoorkosten, wel moeten we 21% BTW doorbelasten.

Gefinancierde rechtsbijstand
Indien jouw inkomen en/of vermogen ontoereikend is om een advocaat of mediator te kunnen bekostigen, dan is het mogelijk om de overheid te verzoeken om een toevoeging te verstrekken. Op onderstaande website kun je kijken of je aan de voorwaarden voldoet:
http://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand/voorwaarden/inhoudelijke-eisen

Wampie van Arkel werkt alleen in mediations op basis van gefinancierde rechtsbijstand indien een van beide partijen hiervoor in aanmerking komt. Anouk Hansma werkt in beginsel ook in procedures op tegenspraak op basis van gefinancierde rechtsbijstand, maar heeft een aanname stop voor onbepaalde tijd voor dergelijke zaken.