| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

 

Mr. Anouk Hansma RFEA

Anouk is in 2012 afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Zij studeerde Rechtsgeleerdheid met accent op het familierecht. Na een blik in de praktijk geworpen te hebben en het succesvol afronden van een familierechtelijke specialisatieopleiding, de Basisopleiding Mediation en de Opleiding Familiemediation is Anouk sinds 2015 werkzaam als jurist en mediator bij Van Arkel Familierecht. Inmiddels is zij ook Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA).

"Als mediator met een juridische achtergrond laat haar stijl zich het beste omschrijven als doelgericht en betrokken."

“Het familierecht en meer in het bijzonder mediation heeft mij altijd getrokken door de combinatie van het persoonlijke contact en de directe betrokkenheid bij mensen in een belangrijke fase van hun leven, waarbij zakelijke en persoonlijke aspecten een rol spelen. Met mijn wens om mensen te begeleiden en te helpen bij het komen tot een oplossing, mijn oprechte interesse in mensen en wat hen beweegt, kwam ik al snel uit op mediation. Ik vind het een uitdaging om een conflict of echtscheiding op een respectvolle manier in goede banen te leiden. Mensen en aandacht voor de belangen van de mens die onder een probleem liggen, vormen voor mij dan ook de motivatie, van waaruit ik te werk ga.”

Tijdens de mediationbijeenkomsten is Anouk in staat om een constructief overleg te faciliteren waarin ruimte is voor de emoties van partijen en waarin ook de juridische en financiële gevolgen van een conflict goed geregeld worden. Door aandacht te hebben voor de emotionele, juridische en fiscale kanten van een scheiding of conflict, wordt de kans op een duurzame regeling vergroot. Anouk bezit de kennis om, eventueel in overleg met andere disciplines, de juridische haalbaarheid van oplossingen te beoordelen en overeenkomsten en convenanten op te stellen.

Wilt u meer weten over haar achtergrond en ervaring? Klik hier.

Vind Anouk op:

Anouk is lid van:

www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/