| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Drs. Rozemarijn Kuiper

Rozemarijn (Roos) Kuiper is kinder- en jeugdpsycholoog. In 2018 heeft zij de master Klinische Kinder- en Jeugdpsychologie aan de Erasmus Universiteit afgerond. Door haar opleiding heeft Roos de nodige kennis van de ontwikkelingsfasen van kinderen. Daarnaast is zij door haar werkzaamheden bij Van Arkel Familierecht bekend met het juridische speelveld.

Roos is ervaringsdeskundige. Zij is zelf kind van gescheiden ouders en kan zich hierdoor goed inleven in kinderen die zich in een scheidingssituatie bevinden. Haar motivatie om zich in te zetten voor kinderen in dergelijke situaties is dan ook gelegen in haar eigen ervaring met de scheiding van haar ouders.

In 2014 is zij als vrijwilliger bij Villa Pinedo gaan werken. Villa Pinedo is een stichting die een plek biedt aan kinderen van gescheiden ouders, waar zij hun ervaringen kunnen delen en volwassenen bewust kunnen maken van wat er in hun hoofd en hart speelt. Roos is door Villa Pinedo getraind om workshops te geven aan advocaten, rechters en hulpverleners over hoe zij om kunnen gaan met kinderen in scheidingssituaties.

Roos is sinds 2013 werkzaam bij Van Arkel Familierecht. Vanaf 2014 verzorgt Roos de kindgesprekken binnen dit kantoor. Zij komt op voor de belangen van kinderen die betrokken zijn bij de scheiding van hun ouders. Zij biedt deze kinderen ondersteuning, een luisterend oor en zorgt ervoor dat hun stem een plek krijgt binnen het geheel.

Vind Roos op:

www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/