Vacature Juridisch Administratief medewerker

Van Arkel Familierecht is een dynamisch en vooruitstrevend advocatenkantoor, dat zich met name richt op de ondernemer en/of hoogopgeleide professional die gaat scheiden. Wij begeleiden onze cliënten zowel bij de juridische, financiële als emotionele aspecten van een scheiding. Kwaliteit, integriteit, vertrouwen en zelfontplooiing staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar:

Juridisch administratief medewerker M/V

Parttime 20-24 uur

Wij vragen:
– Minimaal een afgeronde hbo-rechten opleiding, maar de voorkeur gaat uit naar een WO-rechten student in de afrondende fase van zijn/haar studie of iemand die net afgestudeerd is;
– Affiniteit of ervaring met het familierecht;
– Empathisch vermogen, zorgvuldigheid en nauwkeurigheid;
– Goede communicatieve eigenschappen, een klantvriendelijke houding en saleskwaliteiten;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
– Bekwaamheid met computers, social media en verschillende systemen is een must!
– Flexibiliteit voor wat betreft inzetbaarheid;
– Rijbewijs;

Wij bieden:
• Een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng;
• Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf;
• (Afhankelijk van het functioneren) uitstekende doorgroeimogelijkheden en kansen om jezelf te ontplooien door gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen te volgen.

“Ik heb altijd al willen werken in het familierecht, maar toen ik in 2012 afstudeerde lagen de banen in dit rechtsgebied helaas niet voor het oprapen. Door middel van een open sollicitatie kwam ik uiteindelijk bij Van Arkel Familierecht terecht. Precies wat ik zocht; een klein specialistisch kantoor, met veel persoonlijke aandacht, veel contact met cliënten en kansen om door te groeien en het beste uit mezelf te halen. Ik ben eigenlijk begonnen als “manusje-van-alles”. Dit klinkt misschien een beetje oneerbiedig, maar ik heb op deze manier juist ontzettend veel geleerd! Niet alleen op het juridische vlak, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld PR en de administratie. Inmiddels ben ik hier al vier jaar werkzaam en ben ik naast mediator en financieel echtscheidingsadviseur nu ook advocaat!”

Heb jij altijd al willen werken in het familierecht? Ben je geïnteresseerd in de bovenomschreven functie? E-mail jouw Curriculum Vitae dan voor 30 april 2018 naar info@vafam.nl.

Voor meer informatie kun je kijken op www.vanarkelfamilierecht.nl of contact opnemen via 078-6208734.