Van Arkel Familierecht VOPD 2013 gewonnen!

Wampie van Arkel, van Van Arkel Familierecht-Advocatuur-Mediation, is de winnares van de Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden 2013. De prijs werd op 29 november 2013 overhandigd op een druk bezocht event in in Landvast cultureel centrum in Alblasserdam.

Jury

De ondernemersprijzen zijn door het Vrouwennetwerk Drechtsteden in het leven geroepen om de vele vrouwelijke ondernemers in de regio in de spotlights te zetten.  De jury bestond dit jaar uit Cisca Stasse van Stasse Support, oprichtster van het Vrouwennetwerk Drechtsteden en initiatiefneemster van de VOPD, Jolanda Poort, accountmanager Bedrijven Hendrik Ido Ambacht, Karin Hermans, gastvrouw en eigenaresse van restaurant De Limonadefabriek in Streefkerk en Arnold van Dalen van Flexivers uit Hardinxveld-Giessendam.

Wampie van Arkel winnares van de VOPD 2013

Wampie van Arkel is door haar werk als advocate gebonden aan regels en wetgeving. Toch weet ze als ondernemer haar stempel op haar eigen bedrijf te drukken en bewandelt ze een andere en nieuwe weg in de advocatuur. Voor de jury is Wampie van Arkel de verpersoonlijking van de vernieuwing van de advocatuur, waar gevoel en beleving voorop staan en waar procederen niet langer het enige middel is. Door kindgericht te werken en preventieve bewustwording te creëren onderscheidt zij zich. Wampie wordt gezien als de ondernemer met de grootste mogelijkheden en groeikansen, de ondernemer die bezig is om een uniek en gedurfd concept neer te zetten in een traditionele omgeving en die met haar inbreng en ondernemerskwaliteiten onderscheidend is op een unieke manier.