Van Arkel Familierecht

Van Arkel Familierecht onderscheidt zich door oog te hebben voor alle aspecten die bij een scheiding komen kijken, zowel het emotionele, financiële als het juridische aspect. Wij zijn bijzonder gespecialiseerd en kundig in het tot stand brengen van constructieve communicatie in scheidingssituaties. Wij staan u bij als mediator of als (overlegscheidings)advocaat.

Als u uw scheiding zorgvuldig en respectvol wilt regelen en een werkbare situatie met uw (aanstaande) ex wilt creëren als collega-ouder, dan bent u bij Van Arkel Familierecht aan het juiste adres.

Ook voor het maken van afspraken bij een (door)start van een samenwoning/huwelijk en bij het vormen van een samengesteld gezin kunt u bij ons terecht.

Ons advocatenkantoor is gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht. Onze cliënten komen uit de Drechtsteden (Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht), maar ook uit (de omliggende gemeenten van) Rotterdam. Ons bezoekadres is direct naast de snelweg gelegen op de kruising van de A16 en A15. We hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. Een laadpaal voor elektrische auto’s is ook op loopafstand, evenals het openbaar vervoer.

Wil je meer weten, bel gerust via 078 – 620 87 34 of stel je vraag via het contactformulier.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.