| Uw partner in relatiekwesties.
Cliëntenportaal | 078 - 620 87 34

Een training waarbij je omschakelt van hard werken naar zacht werken. Daarbij werk je op een ontspannen manier, voel je je energieker en behaal je betere resultaten.

 

Je bent een hardwerkende advocaat, je houdt je jurisprudentie bij, volgt trainingen, netwerkt en dat allemaal naast een volle praktijk met deadlines. Het valt niet mee om alle ballen in de lucht te houden, om alle wijzigingen in wet- en regelgeving continu bij te houden en om ook de commerciële kant van je praktijk op orde te houden. Je steekt er al je energie in, maar je vraagt je af of het niet effectiever en efficiënter kan…

 

Heb jij ook weleens dat…

 • Je agenda wordt bepaald door de rechtbank of je secretaresse?
 • Je aan het eind van de dag nog een deel van je To Do-list over hebt?
 • Je ‘s avonds moet werken om beloftes aan cliënten waar te maken of termijnen te halen?
 • Je ‘s avonds of in het weekend te moe bent om te sporten of privéactiviteiten te ondernemen?
 • Je je afvraagt of je dit werk volhoudt of wilt blijven doen tot aan je pensioen?

 

Je hebt gevoel dat het anders zou moeten en zou kunnen. Je wilt het anders, maar weet niet hoe…

 

Je bent niet de enige advocaat die hiermee zit!

In het Advocatenblad van november 2016 was te lezen dat tussen 2010 en 2015 het aantal burn-outs en gevallen van uitval wegens zware belasting en stress met 19% is toegenomen ten opzichte van de vijf jaar daarvoor. De verzekeraar Movir heeft in 2016 gepubliceerd (Veerkracht, special voor advocaten 2016) dat 44% van de jonge advocaten een te hoge werkdruk ervaart en dat 20% van de jonge advocaten meer dan 60 uur per week werkt, 65% werkt overigens 40 tot 50 uur per week. Dat zijn pittige cijfers!

Oudere advocaten geven aan dat zij het lastig of zelfs “not done” vinden om aan te geven dat zij een te grote werkdruk ervaren.

Juist loyale en betrokken advocaten lopen het risico overspannen of burn-out te raken. Dat wil je als werkgever of zelfstandige toch voorkomen?!

Hard werken lijkt een hardnekkige norm in de advocatuur, maar zeg nu zelf, word je er echt gelukkig van? Levert het kantoor blije en productieve advocaten op die zich van harte langdurig aan het kantoor verbinden?

 

Het kan anders!

Wil je…

 • Meer bereiken in minder uren?
 • Je declarabele uren-norm halen zonder stress?
 • Meer verbinding met je cliënten ervaren en betere resultaten voor hen behalen?
 • Meer tijd en energie overhouden voor je partner/gezin, familie en vrienden?
 • Energie en tijd overhouden en budget creëren om je toekomst bewust te sturen?

 

Hoe fijn zou het zijn als je meer grip krijgt op je agenda en op de ontwikkeling van je praktijk, als je op een ontspannen manier je werk doet en je targets haalt en je daarbij ook nog fit en gezond voelt?

Toen ik zelf de Zacht Werken® training volgde, realiseerde ik me dat deze opleiding hele verschillende aspecten combineert die ik nog niet eerder gecombineerd zag:

 • Timemanagement
 • Mindfulness
 • Vaardigheden
 • Zelfontplooiing

 

Wat houdt Zacht Werken® in?

Het is het tegenovergestelde van hard werken. Op een ontspannen manier werken met aandacht, focus en goed timemanagement, de ideale praktijk realiseren, tijd en energie overhouden voor een gelukkig privéleven.

Klinkt het als muziek in je oren? Dat kan ik me voorstellen. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat het dag en nacht verschil is: hardwerkend geleefd worden of zacht werkend je droom leven.

 

 

Hoe bereik je dat?

Door het volgen van een Zacht Werken ®voor advocaten-programma.

Zelf heb ik een uitgebreid programma bij de ontwikkelaar van deze manier van werken gevolgd (dr. ir. Ellen de Lange – Ros), vervolgens heb ik zelf een onlineprogramma voor advocaten ontwikkeld. Dit programma kun je dus volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

Als je liever live leert met een persoonlijk contact, dan kun je ook kiezen voor een groepstraining of een individueel vipprogramma van vijf dagdelen in een door ons samen vast te stellen tempo.

Ook is er een kennismakingsworkshop. Hier wordt inzichtelijk wat Zacht Werken ® inhoudt, oplevert en krijg je al een aantal zinvolle tools om efficiënter en meer ontspannen te werken.

 

Wat houdt het Zacht Werken voor advocaten-programma in?

Met het onlineprogramma krijg je:

 • Een training van negen webinars waarin je leert hoe je meer kunt bereiken door zachter te werken. In deze modules leer je om anders met tijd om te gaan, je dromen te realiseren, bewust bezig te zijn met je vitaliteit en beter connectie te maken met je cliënt. Ieder webinar bevat zowel theorie als praktische tips.
 • Na ieder webinar krijg je concrete oefeningen om mee te werken. Zo leer je de theorie in je eigen praktijk te implementeren.
 • We hebben mailcontact na ieder webinar zodat je direct kunt aangeven wat wel en niet voor je werkt en ik met je mee kan kijken hoe je iets eventueel anders kan doen. Ook kun je vragen stellen.
 • Een zacht werken-boek waarin verhalend de Zacht Werken-methode wordt uitgelegd en waarin ook oefeningen staan.

 

Bestel nu de onlinetraning Zacht Werken®

Bestellen

 

Dit programma levert direct al tijdens je deelname tijd en rust op waardoor je de investering snel terug verdiend hebt.

Bestel het Zacht Werken® boek

Bestellen

Over Wampie

Het Zacht Werken voor advocaten-programma is ontwikkeld door mij, nadat ik zelf de Zacht Werken-training heb gevolgd bij dr. Ir. Ellen de Lange-Ros en de Zacht Werken-coach opleiding heb afgerond. Dat kon ik erg goed gebruiken na zo’n 30 jaar hard te hebben gewerkt.

Ik ben dochter van een advocaat, en sinds 1998 ben ik zelf advocaat. De advocatuur met alle leuke maar ook hectische en stressvolle kanten is mij met de paplepel ingegoten. Net als mijn vader ben ik ook zelfstandig gevestigd waardoor ik naast advocaat ook nog ondernemer ben. Sinds 2003 ben ik gespecialiseerd familierecht advocaat en mediator. Daarnaast heb ik enkele bestuursfuncties en ben ik docent ADR aan de Beroepsopleiding Advocatuur.

Mijn vader is helaas te vroeg overleden, hij was 53 jaar. Aan de ene kant mijn grote voorbeeld, aan de andere kant heb ik nu juist voorgenomen om het helemaal anders te doen. Hij was ongeveer 18 uur per etmaal aan het werk. Weliswaar met veel plezier maar desondanks vroeg het een grote tol, zijn gezondheid.

De advocatuur ervaar ik als een beroep waarin je heel makkelijk en snel verzandt in erg hard werken. Daarnaast kun je te maken hebben met cliënten in een crisissituatie (zeker in een familierechtpraktijk) en dat vraagt de nodige energie.

De advocatuur heeft me van jongs af aan getrokken, maar ik heb me ook voorgenomen om bewust bezig te zijn met de privé-werkbalans en mijn vitaliteit goed te managen.

Om die reden ben ik erg enthousiast over de Zacht Werken-methode van dr.ir. Ellen de Lange-Ros die het mogelijk maakt om, vol passie en met alle aandacht en energie, vorm te geven aan je advocatenpraktijk en tegelijkertijd daarbij ook tijd en energie over te houden voor alle andere dingen in het leven die de moeite waard zijn.

Ik heb ervaren, door zachter te werken, meer tijd en energie voor mijn privéleven over te houden, zonder dat dit ten koste gaat van mijn resultaat. Integendeel, ik heb ervaren dat ik efficiënter werk waardoor ik in minder tijd dezelfde omzet kan behalen en dat ik bovendien een betere verbinding heb met mijn cliënten waardoor ik hen beter van dienst kan zijn.

Naast een volle praktijk heb ik twee arbeidsintensieve bestuursfuncties waar ik ook graag mijn tijd en energie in investeer. Daarnaast loop ik enkele keren per week hard en doe ik dagelijks aan yoga. Ik ga meerdere keren per jaar met vakantie, kan de opleidingen en trainingen volgen die ik interessant vind en maak regelmatig een van de droomreizen die ik nog op mijn verlanglijst hebt staan. Al deze zaken zijn mogelijk dankzij mijn praktijk en Zacht Werken®.

 

Jouw investering

Het Zacht Werken® programma en/of de training vraagt een investering in tijd en geld. Het onlineprogramma duurt negen weken. Per week dien je rekening te houden met het volgen van een webinar van 30-60 minuten en het uitvoeren van wat opdrachten. Deze opdrachten kun je overigens vaak verwerken in je gewone werkweek en kosten niet veel extra tijd. Op deze manier levert het ook direct wat op.

Naast de investering in tijd is er ook een investering in geld. Het onlineprogramma gecombineerd met een intake gesprek, mailcontact na elke module en een coachingsgesprek aan het eind (of eerder als je daar behoefte aan hebt) kost € 1.250,- ex. BTW. Daarvoor krijg je alle modules, het boek en de bonus met toegang tot een extra workshop.

 

Bestel nu de onlinetraning Zacht Werken®

Bestellen

 

Garantie

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt of het programma bij je past. Daarom bied ik de volgende keiharde garantie:

Ben je na het intakegesprek en het volgen van de eerste module niet tevreden of vind je het tegenvallen? Dan kun je dat melden en krijg je het volledige inschrijfgeld retour.

Ik kan deze garantie bieden omdat ik ervan overtuigd ben dat Zacht Werken ook jou snel veel zal opleveren.

 

Spreekt Zacht Werken® je aan?

Heb je vragen? Neem dan contact op met mij via 078-6208734 of info@zachtwerkenvooradvocaten.nl

 

www.scriptsell.netwww.freepiratemovie.comBest Premium Wordpress Theme/Best Premium Wordpress Theme/