fbpx

Coaching en Training Zakelijk

Zie je in en buiten vergaderingen met het managementteam discussies regelmatig verzanden in het niets? Weet je soms niet hoe je de groep in een goede richting kunt bewegen? En gedraagt ieder zich als een solist?

Heb je de rollen in de groep helder en weet je waar de weerstand zit? Weerstand uit men op verschillende manieren, bijvoorbeeld door op de inhoud te gaan zitten, door aan te geven ‘nu even geen tijd te hebben’, nee te schudden of simpelweg niets te doen in vergaderingen. Omgaan met weerstand bij collega’s betekent angst managen en verminderen. Dit kan angst zijn voor conflicten, maar ook angst om te falen, te verliezen of in een isolement te raken. Welke behoeften hebben jouw collega’s en hoe kan je daar het beste mee om gaan?

Soms komen bovenstaande vragen pas aan de orde als er zich problemen voordoen binnen een groep professionals. Dat is zonde! Voorkom gedoe. Neem eens de tijd voor zelfmanagement en investeer in jezelf en je partners. In een korte tijd kan dit het werken efficiënter en prettiger maken en dit komt de sfeer in de groep alleen maar ten goede.

Bij problemen in een maatschap, vakgroep of in de privésfeer kan het ook zinvol zijn om naast coaching van de groep, individuele coaching of begeleiding te ondergaan. In dat geval kan je gecoacht worden in omgang met collega’s en/of herstel bij of het voorkomen van burn-out problematiek.

Binnen ons kantoor is een ervaren coach en Q4 Profiles Certified partner werkzaam. Naast coaching neemt hij DISC profielen af en analyseert deze. Met een DISC profiel leer je meer over jezelf en krijg je tools in handen om de communicatie met je groep onderling significant te verbeteren. Daarnaast krijg je nuttige handvatten om te bepalen welke rol het beste bij welke persoon in de groep past. Dit is ook bijzonder nuttig als je behoefte hebt aan uitbreiding van de groep en het niet duidelijk is naar welk type persoon je op zoekt bent.

De investering in een Persoonlijk Stijl (DISC) profiel is € 175,- ex. BTW per persoon. Je ontvangt dan een analyse van het rapport inclusief persoonlijke (of gezamenlijke) uitleg van het rapport en advies hoe je één en ander het beste kunt inzetten. Voor uitgebreide presentaties, begeleiding van een groep of individuele begeleiding kan een offerte op maat gemaakt worden. Neem dan ook nu contact met ons op om een vrijblijvend gesprek te plannen en/of een offerte op maat te ontvangen.

Vanzelfsprekend staan discretie en vertrouwelijkheid bij ons voorop. Naast de gebruikelijke AVG voorwaarden zijn de gesprekken en al het materiaal vertrouwelijk. Alleen jij bepaalt wat je eventueel wenst te delen met anderen binnen of buiten de groep.

Ben je benieuwd naar wat dit jouw groep kan opleveren? Neem dan nu contact met ons op om een vrijblijvend gesprek te plannen en/of een offerte op maat te ontvangen.

Wil je meer weten, bel gerust met 078 – 620 87 34 of stel jouw vraag via het contactformulier.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.